Clarks Desert Boot,

Begin deze week hadden we een heerlijk Clarks schoentje met een nieuwe Wedge zool. En ja vernieuwing juichen we altijd toe. Maar wanneer dat fijne label ineens ook weer met een evergreen als deze onderstaande schoen op de proppen komt, dan weet je het wel

Het model is nooit uit de collectie geweest, maar deze kleur is al weer een paar jaar terug dat ik deze voor het laatst zag. Het lijkt het meest op de Clarks x Beams van een tijd terug. Het suède in deze kleur maakt deze schoen haast tot de ultieme herfst schoen. Mocht je nog geen Desert Boots hebben, ik zou je deze aanraden!

Gevonden bij Zalando.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.