Clarks Montacuta Lord,

Geen idee wat die naam inhoud, maar de schoen is top. Ik kreeg deze eigenlijk al een paar weken terug van mijn oude partner in crime op de Whatsapp binnen. De beste man had ze op de kop getikt en tipte mij hierover, wellicht wat voor OurBubble. En daar hou ik van. Zulke inbreng doet het altijd goed.

Natuurlijk kwam er nog een vakantie tussendoor en duurde het even voor ik de schoen ook online gegooid had, maar zeg zelf. Het is weer de moeite waard. Een nieuw trend model schoentje van Clarks. En hij is gewoon goed. Nee het is geen Mark McNairy, maar de prijs is goed, de details met het Tweed zijn top. En last but not least, er zit een zeer robuuste zool onder. Dit kan weleens de favoriete winterschoen 2012 worden. Ik tip hem voor een hoge klassering  in het vervolg op “Glijden of lopen

Gevonden bij de Bijenkorf, en de credits gaan naar Mies, thanks!

 

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.