Clarks Originals Desert Glory,

Al jaren een van de meest herkenbare model schoenen ever. En eigenlijk ook al jaren favoriet binnen tal van subculturen. De Desert Boot van Clarks Originals is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Toch fijn als een label als Clarks nog wel af en toe de moeite neemt om te vernieuwen.

De schoen kennen we, maar voor de verandering hebben ze de zool eens aangepast. Je kwam deze zool al tegen op de Desert Trek en de Desert Fable, maar nu mag ook de “normale” Desert Boot gebruik maken van deze Wedge Crêpe zool. En eigenlijk is dat dan ook direct de vetste combinatie.

Verkrijgbaar bij Urban Outfitters.

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.