Clarks Traxter Sports,

Maanden terug waren we op een release feestje van die nieuwe high tech lijn van Clarks. Check Facebook voor de foto’s. Op zich een prima verzorgde avond met lauw bier en gezellige lui. Ook fijn was het paartje Clarks wat ons in de handen gedrukt werd toen we weg liepen. De schoen zelf was niet extreem bijzonder, maar kolere het comfort en het uberlichtgewicht was helemaal top. Alleen daarom al zien ze geregeld de buitenlucht.

Die avond zag ik overigens ook nog wat bobo’s van Clarks op deze onderstaande Traxter lopen. By far het beste modelletje uit die sport hybrid lijn van Clarks. Van uitgaande dat deze net zo goed loopt al de Tanner uit dezelfde lijn, dan zeg ik, een maatje US 10 mag direct deze kant op gezonden worden. Of we bestellen wel bij ASOS, waar ze toevallig deze week op voorraad zijn gekomen.

Zoals gezegd, deze Clarks Traxter koop je bij ASOS.

 

 

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.