Clarks Wallabee,

Gisteren had ik het over evergreens van Clarks Originals, maar man wat ga ik dan vandaag met deze schoen weer een aantal mensen blij maken. Niet zo gek lang geleden kregen we via Facebook de vraag waar de Wallabee’ s verkrijgbaar waren. Nou ik heb nieuws, de Wallabee is weer bezig met een come-back.

De schoen door velen geliefd, net als bij de Desert boot kwam je deze schoen in vele subculturen als icoon tegen. Bij mij werd de liefde voor deze schoen aangewakkerd door de Wu-Tang clan. Die rockte ze als een malle! Anyways, hij is weer verkrijgbaar en voor dit seizoen in wel een heerlijk mosgroen kleurtje. Lekker zo in het suède!

Deze Clarks Originals Wallabee is op voorraad bij Zalando.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.