COMME des GARÇONS SHIRT Schoenen,

Helemaal mee eens, die titel is verwarrend. Maar ja, we kunnen er niets aan doen dat COMME des GARÇONS een subline genaamd SHIRT heeft. En dat ze het ook nog eens graag zo ingewikkeld mogelijk maken, brengen ze onder de SHIRT lijn ook schoenen uit. Er zal vast wel een zekere vorm van logica inzitten.

Die logica van hun kunnen we hier niet vatten, de schoenen echter wel. Dit is wel een hoogstandje. Het heeft wat weg van Cole Haans Lunar lijn, en in de verte wel van de Vans Gorilla Biscuits van een tijdje terug. Maar dan is dit subtieler. Het bovenwerk kent 1 kleur met verschillende materialen. En de groene Vibram zool, maakt het geheel knallend. Gewoon een hele vette schoen.

Je vindt de COMME des GARÇONS SHIRT lijn onder andere bij My-Wardrobe.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.