Denham Marlon Sjaalkraagtrui,

Denham maakt niet enkel mooi denims. Bijna alle andere items van dit label zijn ook helemaal top. De tee’s van het label zal ik zelf minder rocken, maar de truien en shirts zijn stuk voor stuk allemaal erg vet om te zien. Zo ook deze Denham Marlon sweater.

Deze trui met een heerlijke sjaalkraag is top voor deze tijd van het jaar. Verkrijgbaar in meerdere kleuren, maar deze grijze versie is mijn favoriet. De details zijn weer des Denhams, ontelbaar. Check bijvoorbeeld alleen als de asymmetrische manchetten. Zo typisch voor dit heerlijke label!

Denham is te vinden bij Zalando.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.