Denham Orkney Parka,

Deze jas is gruwelijk vet! Ik kwam hem al in meerdere belachelijk vette versies tegen, zoals bijvoorbeeld deze Vintage Blanket variant in puur Indigo. Alleen bijna 1200 euro voor een jas, vind ik toch iets te gortig. Hoe vet het ook is om hem van vintage Italiaanse kleden gemaakt te hebben. Daarom was ik verheugd deze eenvoudiger versie ook te vinden.

Het is dezelfde jas, maar zonder het Indigo bad en zonder de vintage lappen stof. En zonder deze bijzondere materialen, blijft ook deze jas een mooi kunstwerkje. Denham weet dondersgoed wat die doet. En deze Parka met een klassieke Fishtail en een voering van een bomberjack is gewoon super om te zien en warm om te dragen.

Deze Denham Orkney Parka is te koop bij Zalando.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.