Denim & Supply Navajo Cardigan,

We gaan nog even vrolijk verder met die hele Navajo designs trend. Te meer omdat het Denim & Supply label van Ralph Lauren lekker bezig blijft met deze stijl toe te passen in vele items in hun herfst collectie. Items waaronder deze cardigan.

De cardigan lijkt haast uit een vintageshop te zijn weggelopen. Prima te dragen over een chambray shirt op een raw denim broek met een paar mooie Red Wings eronder. Het enige nadeel van een dergelijk dikke cardigan is dat je winterjas wat ruim moet vallen wil je beide aan kunnen trekken. Maar hey, dat is dan weer een prima excuus voor die extra jas aan de kapstok.

Gevonden bij ASOS.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.