Denim & Supply Sjaalkraag Sweater,

Wanneer het om warme wintertruien gaat ben ik vrij ouderwets. Althans, mijn smaak hierin is vrij ouderwets. Ik ben helemaal voorstander van sjaalkragen of gewone crewnecks. En ook van een beetje kabeltrui ben ik niet vies. En wanneer je die allemaal op een hoop gooit, door elkaar schudt en uitbrengt, dan kan het niet mis gaan.

En zo geschiedde het bij Denim & Supply. Een dikke grijze wollen kabeltrui met sjaalkraag. Serieus, als dit niet je meest favoriete trui wordt, dan weet ik het niet meer. Al wordt het niet jou favoriete trui, koop hem toch maar, want wedden dat je vriendin deze iedere keer jat wanneer het ook maar een beetje koud wordt en ze Grey’s Anatomy wil kijken op de bank? Kan je kiezen, meekijken, of die trui geven.

Precies, meekijken wordt hem niet, dus haal die trui maar bij Urban Outfitters.

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.