Desert Boot Monk Strap,

Stel je bent gezegend met een maat US 9 of US 9,5 , hebben we hier weer een uniek item voor je. Na een beetje bladeren door de site van Brooks Brothers vond ik dit hoogstandje. Een Desert Boot met een Monk Strap. Het merk is mij onbekend. Dat wil zeggen, onvindbaar op de site van Brooks Brothers. Maar maakt het uit?

De lijn van de schoen is vet en het gegeven dat die met een Monk Strap komt maakt het gewoon een bijzonder schoentje. Het leder ziet er prima uit. Ik zie deze schoen wel onder een mooie raw denims met tapered pijpen. Spijtig dat ik enkel US 10 pas en halve maatjes kleiner niet altijd tot een succes geleid hebben hier.

Zoals gezegd, gevonden bij Brooks Brothers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.