Edwin Redford Jacket,

Wanneer het om denims gaat ben ik vrij traditioneel te noemen. Ditzelfde geldt eigenlijk wanneer we het over blazers hebben. Ik ben vrij merkentrouw met denims en voor de blazers ben ik behoorlijk ouderwets. Dat ik dan over een denim blazer van Edwin ga schrijven is hoogst uitzonderlijk.

Maar wat kan ik zeggen. Deze unit heeft gewoon iets. Toen ik dit jassie zag moest ik denken aan de oude goudmijners in Bodie. Nee, zo authentiek is dit jassie niet, maar toch, met de juiste outfit heeft het wel wat. Dikke wollen trui eronder, mooie getrashde denim of chino erbij, goeie boots en je outfit is top!

Gevonden bij EndClothing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.