Filling Pieces Animal Pack 2012,

Een tijd terug lanceerde Filling Pieces met LN-CC een animal pack. Leopard print, pony skin, en wat al niet meer verwerkt in de bekende modellen van Filling Pieces. Voor hun nieuwe Animal Pack Release hebben ze de lat weer eens wat hoger gelegd. Een heel nieuw model schoen is in deze Pack gelanceerd.

Het is een combinatie van een hiker met een sneaker. Bekende Filling Pieces details zijn weer terug te vinden op de zool, in de hak en in de voering van de schoen. De hiker oogt erg gaad, de lijn is vet en ik gok dat die bij de LN-CC boetiek rap uitverkocht raakt. Mijn tip, wees snel! Laten we hopen dat deze hiker ook in de NL shops komt, wellicht in een suède variant.

Voorlopig exclusief verkrijgbaar bij LN-CC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.