Greve Boots,

Dit is een stevig staaltje Hollands Glorie pur sang. Greve uit Waalwijk bevindt zich aan de top van de Nederlandse schoenenlabels. Natuurlijk als je sneakers rockt kies je voor Filling Pieces, maar wanneer het net wat netter moet zijn dan is je enige keuze in Nederland gewoon Greve.

Vorig jaar zag ik die gevoerde winterse boots van Greve ineens in wat webshops verschijnen en nu dit jaar spot ik deze iets lagere uitvoering bij de Bijenkorf. Een vrij grof model boot, met een heerlijk zachte warme voering. Ben benieuwd wat het label in de toekomst nog meer in petto heeft!

Zoals gezegd, gespot bij de Bijenkorf.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.