Knowledge Cotton Tweed Pants,

Het is koud buiten. Het is hoog tijd voor een mooie wollen broek. Of beter, het is tijd voor een mooie Tweed broek. En mogelijk nog beter, het is tijd voor een Tweed grijze broek. En waarom? Heel simpel, een grijze wollen broek hoort tot de basis van iedere garderobe. En ik ken geen broek die mooier matched met een paartje Alden Indy 403’s en tegelijk top combineert met een Red Wing Beckman.

Dat de jongens van FreshCotton deze fantastische broek met een paartje Superga’s hebben afgebeeld, kan je ze niet kwalijk nemen. Groen gaat ook wel lekker bij die broek. Echter zou ik toch geen lage sneakers rocken met zo’n oer broek. Maar mocht je het willen, zelfs dat kan, je ziet het. De maker van de broek is Knowledge Cotton, dus ja, het is ook nog eens verantwoord.

Zoals gezegd, gevonden bij FreshCotton.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.