Knowledge Cotton Sweater,

De heren van Afura hebben mij als eerste op dit heerlijke label gewezen, maar het was een trouwe lezer die deze sjaalkraag trui bij mij onder de aandacht bracht. Van de week kreeg ik een mail binnen op info@ourbubble.nl met de mededeling dat onderstaande trui wel erg vet was.

En Ilias, die ons op dit item wees, heeft niet meer dan gelijk. Deze trui is top. Sowieso ben ik enorm fan van de sjaalkraag truien. En als die dan nog eens op de bekende Knowledge Cotton methodiek in elkaar gezet is, met de details en tekening zoals enkel zij deze bedenken, dan heb je een top stuk in handen.

Deze Knowledge Cotton trui ligt op voorraad bij FreshCotton.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.