L’ecole National x OntFront,

OntFront lag vroeger in winkels door de hele wereld. Om meer de aandacht aan het gehele concept te kunnen schenken hebben ze radicaal het roer omgegooid en ligt hun collectie naast andere vette labels in hun eigen shop aan de Haarlemmerdijk. Onder de labels die ze verkopen zit L’ecole National. En dat is dan weer dat label met die multi brand flagship store in Rotterdam.

Een winkel waar ze vanaf deze week ook OntFront in de schappen hebben hangen en staan. Dus tegenwoordig hoef je niet meer heen en weer te crossen om beide labels te kopen. Mijn bronnen vertellen me dat ze ook die gruwelijke OntFront boot op voorraad hebben in Rotterdam bij L’ecole National.

Om dit te vieren, Bubbels in L’ecole National in Rotterdam, vrijdagavond aanstaande!

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.