Lamborghini Countach,

lamborghini countach

Dit is vet. James Chen een serieuze wagen liefhebber heeft de moeite genomen om even uitgebreid een verhaal te vertellen over de Lamborghini Countach. Cool, de beste man is namelijk de eigenaar van een van deze meest bizarre creaties op 4 wielen ever. Stap 41 jaar terug in de tijd, denk hoe dan de toekomst eruit ziet. En precies dat is wat ze bij Lamborghini toen al produceerde. Sick. Tegenwoordig met de regelgeving en al het geneuzel is deze wagen ondenkbaar als productie wagen, des te vetter om een filmpje te zien van een zo goed al nieuwe Countach, het eigendom van een liefhebber.

Tags from the story
, , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.