Nike Destroyer Canvas,

Over het algemeen zoek ik Nike enkel voor de schoenen op. Wil niet zeggen dat de tops niet goed zijn, alleen voor tops zoek ik meestal een ander label op. Echter een paar tops van Nike zijn bijzonder vet, zoals deze op de varsity jackets gebaseerde Destroyer.

Bij FreshCotton hebben ze deze Destroyer in canvas op voorraad. Nu is het niet bepaald de beste tijd van het jaar voor een dunne canvas varsity, maar beter tik je hem nu vast op de kop. Deze stijl blijft na de winter ook nog wel. Scheelt weer zoeken naar een fatsoenlijke jas in de lente.

Zoals gezegd, op voorraad bij FreshCotton.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.