Nike WMNS Air Max 1,

FreshCotton is die online shop van 10 jaar oud. Vroeger hadden ze naast mens fashion ook een plukkie dameskleding. Hier zijn ze vanaf gestapt om meer die focus op de mens fashion te kunnen richten. Niet gek, en voor die tijd best een niche. Tot op heden hebben ze nog steeds enkel focus op de kleding voor man, al brengt deze Nike Air Max toch wat verwarring.

Die 4 letters in de naam verraden al dat deze sneaker maar tot een heren US maat 10,5 gaat. Dames sneakers komen gewoon niet groter. Hoezo zijn ze ingekocht door FreshCotton? De kleur is vet van deze schoen en de gemiddelde man draagt een us 10, dus past deze schoen makkelijk! FreshCotton, lekker out of the box gedacht, dank hiervoor. Veelal zijn die dames colorways ook supervet namelijk.

Zoals gezegd, deze Nike Air Max 1 WMNS is op voorraad bij FreshCotton.

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.