Penfield Dyersville Jacket Orange,

Dit is wel een sterk staaltje timing van FreshCotton. Gisteren was het de warmste 22 Oktober ever. En bam vandaag zie ik ineens deze dikke dons parka van Penfield op voorraad. Nu heb ik sterk het vermoeden dat die gasten een lijntje met Helga van Leur hebben, dus ik zeg inkopen die handel.

Zij weten wel vaker het nieuws eerder dan een ieder, en wanneer ze deze gruwelijke Penfield jas in twee kleuren gaan stocken, dan weet je gewoon dat het ijs en ijs koud gaat worden. En mocht het een half laffe niet al te koude winter worden, dan ben je blij dat die rits ook nog open kan.

Zoals egzegd op voorraad bij FreshCotton.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.