Penfield Ottawa Parka,

Nu we toch lekker in die winterse sferen zitten, lijkt het mij een top moment om je nieuwe winterjas ook alvast te bestellen. Wanneer ik aan winterjassen denk, zijn er een paar merken die direct in mij op komen. Een van die labels is natuurlijk ook Penfield. En jazeker, ook zij hebben weer mooi spul voor het nieuwe seizoen.

Wat te denken van deze Ottawa Parka? Niets complex, eenvoudige kleurstelling, hier en daar wat zakken erop en natuurlijk prima gevoerd. Nee hij is niet zo warm als een dikke dons knaller van Spiewak of North Face. Maar voor een milde winter volstaat deze prima.

Gevonden bij My-Wardrobe.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.