Red Wing Heritage Oro Russet 4558,

Red Wing is het hele jaar door wel een van de merken om te rocken, maar zeker wanneer we richting de Herfst en Winter gaan is er eigenlijk weinig anders aan de voeten denkbaar. Voor Red Wing een mooi moment om weer een klassieker te lanceren.

De 4558 komt in een kleur die sommige nog zullen kennen van de 877 in 1992. Ze hebben destijds 4 jaar lang deze Oro Russet kleur in de collectie gehad. Na 4 jaar besloten ze toch weer de Oro-Iginal kleur te hanteren. De Oro Russet bleef echter veel gevraagd. En nu jaren later komen ze met een heerlijke boot in deze fantastische kleur. En de timing kon niet beter.

Uiteraard verkijgbaar bij Red Wing Heritage op de site.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.