Red Wing x Brooks Brothers,

Weer een kleine shout-out naar een lezer. In de mailbox deze week weer een tip van een lezer. En hoe zeer ik altijd alle sites probeer bij te houden, was deze vette collab mij ontschoten. Dus dank je, Iwan! Het gaat hier om een collab van Red Wing en Ivy League hofleverancier Brooks Brothers.

De basis is de wel bekende Moc Toe boot van Red Wing. Maar in plaats van een versie van enkel een lap leder, hebben ze in de collba gekozen voor een lekkere lap stof van het Halley Stevensons label met een mooi tartan. De kleuren van de geoliede stof matchen mooi met het leer van de schoen. Mocht je een paartje willen bemachtigen, dat kan tijdens de roadshows van Brooks Brothers tot medio November.

Neem contact op met Brooks Brothers voor meer info.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.