Rockwell Freedom Jaquard Sweater,

Het Rockwell label is weer een typisch voorbeeld van Hollands Glorie. De items zelf zijn vaak niet de meest bijzondere, echter de designs van de prints wel. Deze komen op de meeste items van de handen van Piet Parra. En als we het dan toch over Hollands Glorie hebben, dan is Piet Parra wel het schoolvoorbeeld.

Onderstaand item uit de Rockwell collectie is een stuk specialer dan de normale crewnecks sweaters en tee’s met prints. Het gaat hier om een gebreide crewneck met in het patroon een vogel van de hand van Parra. De kleuren combinatie is erg vet, waarschijnlijk is die trui weg voor je het door hebt. Wees niet te laat!

Rockwell koop je natuurlijk bij FreshCotton.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.