Scotch & Soda Outdoor Winterjas,

Ook dit jaar scoort Scotch & Soda hoge ogen wanneer het gaat om vette en betaalbare winterjassen. Voor het gros van de jassen tegenwoordig lap je altijd wel meer dan 300 euro. Scotch & Soda weet redelijk onder die grens te blijven. En op een bijzonder goede manier overigens.

De jassen zijn allemaal van prima kwaliteit. Vette stoffen, lekkere dikke voeringen, en gewoon een goede look. Een van de jassen die mij in de huidige collectie op viel was deze op oude Outdoor jassen gebaseerde variant. Leuke details, dik gevoerd, prima kleurtje en vriendelijk geprijsd.

Bij Denimplus vind je deze en andere Scotch & Soda jassen.

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.