Sevdaliza – DelfstBlauw,

sevdaliza delfstblauw

Tussen alle fashion door, is het tijd voor muzikale intermezzo’s op OurBubble. En nu hebben we weer een top debuut, hier ga je van balen. Nee het is een top track, je gaat enkel balen omdat de EP pas ergens in November dropt en je het tot die tijd met alleen deze track moet doen.

Sevdaliza heeft tijden terug al de publieksprijs bij de Grote Prijs van Nederland gewonnen. Hierna was het een tijdje stil rondom haar muziekcarrière.  Simpelweg omdat dit multi-talent met belachelijk veel tegelijk bezig was. En nu heeft ze alles op zij gezet om toch die muziek droom na te jagen. Bedankt daarvoor, drop nu snel die EP!

Meer info, check haar site.

Tags from the story
, ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.