Sorel Caribou 2012,

Vorig jaar werd een helse winter aangekondigd. En hoezeer het af en toe ook koud was, erg hels is het niet geworden. Dit jaar durft niemand te zeggen hoe koud het gaat worden. Dat kan twee dingen betekenen. Of het wordt een herfstachtig winter, of je hebt deze Sorel Caribou’s keihard nodig.

En omdat ik niet hou van verrassingen en miskleunen, heb ik een kleine tip voor jou. Mocht je nog geen Caribou’s thuis hebben staan, dan kan je ze beter nu alvast inslaan. Wordt het niet dit jaar een koude winter, dan komen ze vast ooit nog weleens van pas. Mooi voordeel van Sorel, heel erg trendgevoelig zijn ze nou niet met die kleuren.

Op voorraad bij Brandos.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.