Sperry Top-Sider Oat-Meal,

Stel je maakt een vet schoentje, zou je het je in je hoofd halen om dit dan naar het meest ranzige droge ontbijt ever te noemen? Nee, dat lijkt me inderdaad ook niet. Maar ja, bij Sperry zijn ze niet zo moeilijk. En op een gegeven moment zijn alle idee├źn voor namen wel op gok ik.

Het schoentje zelf is niets mis mee, in tegendeel zelfs. Dit is een bijzonder vet schoentje. De kleur is top, en die olijfgroene zool zorgt voor net dat beetje vernieuwing. Red Brick zolen, witte zolen, we kennen ze wel onder een bootschoentje, maar deze combi is nieuw. En verdomd prettig voor de tijd van het jaar.

Deze Sperry vind je onder andere bij NeedSupply.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.