Sperry x Barney’s,

Holy crap, dit is weer een juweeltje. En man wat ben ik blij dat ze bij Barney’ s een, naar Amerikaanse begrippen, redelijke webshop hebben. Sperry heeft gewoon een collab in petto met deze veredelde grootgrutter. Barney’s zelf is nou niet mijn favoriete shop, maar als je toch in New York bent, loop je er wel altijd effe binnen.

Mocht je rond eind November in de buurt zijn, check dan deze keiharde collab even met Sperry. Gewoon neon kleurtjes in de zolen, mooi donker lederen bovenwerk en vlammen maar. Die gasten hebben goed naar Cole Haan gekeken. En stiekem er nog veel van geleerd ook. Wat een vette combo’ s

Niet in de buurt? Check dan hun site na 18 November.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.