The North Face Groveland,

Wanneer je van exclusieve handgemaakte  producten houdt, dan kan je hier alleen maar blij van worden. The North Face heeft natuurlijk al een hele fijne lijn met hiking boots, maar ze hebben voor een exclusieve serie een aantal schoentjes in het land van het handwerk, Italië, laten produceren.

En het resultaat is verbluffend. De details zijn echt helemaal top om over de grandioze afwerking nog maar niet te spreken. De boots zijn een stuk verfijnder dan de normale boots in de collectie van The North Face. Oké, de prijs liegt er ook niet om, maar je krijgt wel een staaltje schoenen á la Diemme, en dat is toch zeker niet verkeerd.

The North Face boots zijn te koop bij FreshCotton.

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.