Timberland Abington 6012R,

Die boys bij FreshCotton zitten behoorlijk goed in de winterboots dit jaar. Serieus, die gasten weten wellicht meer dan wij, en nu verwacht ik dus minsten 30cm sneeuw nog voor half December. Gisteren al die gruwelijke The North Face boots en nu vandaag deze Timbelrand Abington 6012R.

Het is weer een prachtig stukje schoeisel wat Timberland hier heeft afgeleverd. Het bovenwerk is van een lap leder van de bekende looierij Horween uit Chicago. De zool komt van de koningen van de schoenzolen, Vibram. En deze combibatie van top materiaal zorgt voor droge en warme voeten deze winter.

Zoals gezegd, deze Timberland Abington boot koop je bij FreshCotton.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.