Timberland Heritage Tweed Boots,

Het is gelukt hoor, bij Timberland zijn ze nu echt goed wakker geworden. Het heeft even geduurd, maar die Heritage en Tweed trend die weer bijna voorbij is, heeft ook de fabrieken van Timberland bereikt. En eigenlijk wilde ik hier even over doorzagen en zeuren, maar helaas, de schoen is gewoon heel vet geworden.

En als het een vette schoen is, wat heb ik dan te zeiken? Nou ja, okay, het had wellicht iets minder knip en plak werk mogen zijn van het model Eastland, maar de Tweed toevoeging maakt deze alweer iets anders dan die Eastland boot. Verder ziet de schoen er echt wel okay uit. En de kwaliteit is bij deze schoenmaker ook altijd dik in orde, dus geen gezeur. Dit is een vette schoen.

Timberland and Heritage is op voorraad bij ASOS.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.