Tricker’s x My-Wardrobe,

Tricker’s is een van de beste schoenenlabels welke de Engelsen ooit zijn gestart. Serieus enkel kwaliteitsspul wat hun fabrieken verlaat. Omdat het allemaal handwerk is, biedt Tricker’s de verschillende retailers ook de kans om eigen collecties te creĆ«ren. Zo heeft My-Wardrobe een heerlijke collectie Tricker’s op voorraad.

Mijn persoonlijke favoriet is deze Tricker’s Brogue Stow Boot in het navy blauw leer op een commando zool. De details zijn weer schitterend, de donkergroene voering, de groene heel tab en de gelige veters maken het geheel compleet. Goedkoop zijn ze niet, maar je hoeft ook niet elke maand een nieuw paar te kopen.

Uiteraard exclusief bij My-Wardrobe.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.