Vans Vault “Horween Pack”,

Dit zijn toch wel de toppertjes waar je op zit te wachten hoor. Jaren terug had ik niet kunnen denken dat dergelijk schoeisel van Vans vandaan zou komen, maar ja, ze hebben eigenlijk weinig keuze. Het label wil blijven groeien en aan hardcore skaters valt geen grijpstuiver te verdienen.

Dus zijn ze met de samenwerking met Taka Hayashi een volledig nieuwe weg ingeslagen. De premium Vault lijn kende we met name van de verschillende variaties op bestaande schoentjes. Maar ze komen nu ook met een heel nieuw ontwerp. Vervaardigd van Horween leder en haast ontworpen alsof het een Prada is. Maar hij bevalt me wel, deze Vans Vault TH Sierra Trek Lo LX.

Waar en wanneer op voorraad? Geen idee!

UPDATE: De schoen is zojuist bij de Frisco Store binnengekomen.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.