YMC Crewneck,

Ik ga wel lekker hier op die YMC Sweaters. Waarschijnlijk hadden ze een paar bolletjes grijze wol over, daar deze kleur by far het meest voorkomt in hun collectie. Maar het mag de pret niet drukken. Want na die regenboog manchetten van die vorige grijze gcrewneck, is ook deze grijze crewneck weer bijzonder fijn ingekleurd.

Die hele Native/Navajo print trend van afgelopen zomer wordt subtiel doorgezet in de winter collecties van alle merken. En iedere label doet dit op haar eigen manier. Bij YMC zijn ze de koning in subtiele details, maar ook een in your face design weten ze toch bijzonder prettig uit te voeren. Denim shirtje eronder, mooie chino erbij en klaar ben je.

Deze YMC Sweater ligt op voorraad bij Urban Outfitters.

Tags from the story
, , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.