A.N.T Origins Hunter Jacket,

Omdat we nooit genoeg Hollands Glorie kunnen pluggen op OurBubble, hier nog een klein juweeltje waarvan de collectie vrij recent in diverse steden in ons landje uitgeleverd is. Sterker nog, het laatste nieuws is, dat de boys ook een retailkanaal aan de andere kant van het kanaal aan het aanboren zijn.

En de grap wil dat ze aan deze kant van het kanaal juist bij Britain op voorraad liggen. Damn, dit moet voorbedachte rade geweest zijn. Anyways, de boys doen het lekker en deze Two-tone Hunter Jacket kan weleens net de jas zijn die jij deze winter nodig hebt. Warm, vet en de kleuren combo is perfect.

Deze A.N.T Origins jas haal je dus bij Britain.

Tags from the story
, , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.