A.P.C. Duffle Coat,

Volledig passend bij het Herfst thema van deze ochtend is deze ouderwetse houtje touwtje jas van A.P.C. Die gasten bij A.P.C. weten wel hoe ze een fatsoenlijk stukje kleding in elkaar moeten klussen. En een Duffle Coat is een van de meest stijlvolle casual jassen voor de herfst.

A.P.C. heeft zeer zorgvuldig alle materialen bij elkaar gekozen. Het buitenwerk is van een 95% wolblend, de voering is volledig katoen. De kleur is een heerlijke donkerblauw met mooie contrasterende sluitingen. Natuurlijk, het is geen koopje van de dag, maar wel gewoon een verdomd mooie jas.

Gevonden bij My-Wardrode.

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.