Alden x Need Supply Sheppard Street Saddle,

De Saddle Shoe, ik kan het niet genoeg zeggen. Dit is wel een van de ultieme klassiekers in de schoenenwereld. Als je, net als ik, Take Ivy onder je kussen hebt liggen, dan droom je haast iedere nacht over het ultieme paartje Saddle Shoes. En ik denk dat ik ze vandaag gevonden heb.

Wie anders dan Need Supply kan zo’n collab neerzetten met Alden. Sowieso als je aan Saddle Shoes denkt, dan denk je aan Alden. En Need Supply kiest er dan gewoon voor om het in een heerlijke Horween Natural Chromexcel leder uit te voeren. Wat een ultieme combinatie is dit.

Uiteraard exclusief bij Need Supply.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.