Clarks Freely Turn,

Soms kom je een schoentje tegen en heb je er mixed feelings over. En ik kan mijn vinger er nog niet exact op leggen. Enerzijds vind ik deze schoen echt heel vet, anderzijds heeft het een tikkie ouderwetse vibe over zich heen. Niet dat dit direct verkeerd hoeft te zijn maar toch.

Vanwege de kleuren combo geef ik deze schoen het absolute voordeel van de twijfel. Het lijkt haast een Red Brick en dat geeft hem gewoon plus punten. De zool is een wedge zool, wat sowieso altijd wel scoort bij mij. En dan het bruin suède bovenwerk, prima voor deze tijd van het jaar. Alleen waarmee gaan we dit nu weer rocken?

Gevonden in de online shop van de Bijenkorf.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.