Customellow Mixed Tweed Jacket,

Gekke fratsen, laat ze maar aan Zuid Koreanen over. Mijn hemel wat hebben ze nu weer voor een vet label daar. Customellow, ik had er nog nooit van gehoord, maar ze maken erg sicke items. Wanneer je verschillende stijlelementen mixed en matched kan je grandioos op je bek gaan, maar Customellow blijft glorieus overeind.

Zoals bij deze Mixed Tweed Jacket. Inderdaad, gooi een Varsity in de blender met een oude Tweed blazer en dit is wat je krijgt. Normaal gesproken hol ik hier huilend voor weg, maar deze uitvoering triggered iets bij me. Ik vind die jas echt super! Twee soorten Tweed, lederen mouwen en een sjaalkraag met stormflap, je moet er maar op komen.

Customellow wordt verkocht door My-Wardrobe.

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.