Danner Boots Stumptown Mountain Trail Lotus Isle,

Dat zijn een heleboel woorden voor de naam van een schoentje. Laten we er maar vanuit gaan dat de schoen het aantal woorden waard is. Gevonden op de site van ContextClothing, een webshop die zijn tijd ver vooruit is en uitgaat dat we allen in portrait mode enkel op de iPhone browsen. Maar dat mag de pret niet drukken.

De schoenen zijn van het traditionele Hiking Boot type, maar dan met een crêpe zool, zoals ze die bij Clarks veelal gebruiken. Of dit nu ideaal is om de bergen me te beklimmen durf ik te betwijfelen. Maar over de trottoirs van menig metropool zullen ze uiterst goed hun best doen.

Zoals gezegd, gevonden bij ContextCltohing.

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.