Elvine Lee,

Het Elvine label wordt sinds enige tijd goed gepushed op de diverse sociale kanalen. Check de tweets van het Haagse Baretta Jeans, bijna de helft gaat over die mooie Zweedse label. Tijd om zelf ook eens naar dit label te gaan kijken. Vooral de winterjassen van dit label spreken me aan. Het verhaal achter het merk is overigens ook goed om even te lezen.

De jas die er voor mij het meest uitspringt is deze Lee van Elvine. Zijn eenvoud en kleur maken dit gewoon een toppertje. En vergeet ook niet die split in het achterpand. Zo’ n zwaluwstaat hou ik wel van. De voorkant van de jas is gewoon simpel gehouden, 4 zakken met rits. Met deze jas kom je de winter wel door.

Online verkrijgbaar bij Zalando. Maar bezoek offline ook Baretta en Best of Brands eens.

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.