Five panels door Daily Paper,

We kunnen niet langer om Daily Paper heen; dit merk wordt is per direct toegevoegd aan ons lijstje ‘Hollands Glorie’! Dropten de heren afgelopen zomer nog een aantal sterke shirts waar je de Afrikaanse culturen van af kon snuiven, deze winter komen ze met drie heerlijke five panels.

Als je het mij vraagt hebben de heren van A.N.T. Origins en Daily Paper de hardste five panels die je vandaag de dag kunt rocken, en stuk voor stuk Hollands Glorie, I like. Ga snel naar de webshop want sinds deze week zijn de camp caps verkrijgbaar, te weten in een burgundy (dit is en blijft een van de betere kleuren van het jaar), royal blue, en een olive green. Voor de prijs hoef je het al niet te laten!

Daily Paper staat aankomend weekend ook op de HTNK One Day Shop in het Trouw gebouw Amsterdam, wees welkom!

Verkrijgbaar via de Daily Paper online shop.