Greve Double Monk,

Zo klassiek als de Saddle Shoe van deze ochtend, zo een trend is de Double Monk schoen. Natuurlijk is het een semi-klassieker, maar nooit zo als de Saddle Shoe. En je ziet de Double Monk ook wel bijzonder vaak in het straatbeeld terug. Dus wil je net even wat anders, lees dan verder.

De Double Monks die je in Nederland veel ziet zijn vaak van Magnanni of Santoni. Niets mis mee, integendeel zelfs, maar ik hou het liever van de Hollandse gronden. En guess what, dat kan gewoon. Greve heeft namelijk ook een heerlijke Double Monk in de colelctie zitten. In verschillende kleuren verkrijgbaar. Deze hieronder bevalt mij wel.

Uiteraard is deze Greve verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.