Greve Hiking Boots,

Deze boots zijn behoorlijk in your face. Die hele hiking trend zien we steeds vaker terug komen bij de “normale” schoenenlabels. En ook Greve heeft een behoorlijk succesvolle poging tot een hele vette boot ondernomen. Deze zijn gewoon keihard.

In Waalwijk hebben ze duidelijk door wat hot en happening is op dit moment en deze boots zijn hier wel het bewijs van. Het is een subtielere variant dan we bijvoorbeeld al gezien hebben van Santoni of Diemme. Waar draag je deze boots bij? Wat dacht je van een mooie dikke grijs wollen broek. Lijkt mij een prima match!

Deze Greve Boots zijn op voorraad bij de Bijenkorf.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.