Jaguar F-type lancering,

Ieder jaar weer vindt er in Amsterdam dat smerige incestueuze feestje der rijken plaats, de Miljonair Fair. Dit jaar wordt deze gathering van wannabe’s echter de Masters of Luxury genoemd. Het zal wel weer met een bepaald faillissement te maken hebben. Anyways, wellicht is het deze keer wel de moeite van het bezoeken waard.

Na ons niet al te vriendelijke item over de Jaguar Sportsbrake, blijft de PR afdeling van Jaguar ons vrolijk bestoken met nieuws. En deze keer beviel het me wel wat ik zag. De nieuwe cabrio van Jaguar gaat als F-type door het leven. En ja de kleur op de foto had anders gemoeten, deze wagen zouden ze in iedere andere kleur direct hier voor de deur mogen afleveren. En wat heeft dit plaatje dan in vredesnaam met die vreselijke beurs te maken? Tsja, daar wordt de auto op 6 December gepresenteerd aan de potentiële kopers. Voor zover er op die beurs überhaupt mensen rondlopen die iets van schoonheid begrepen hebben.

Meer info over de wagen? Zodra Jaguar er hier een bij ons aflevert krijgen jullie een uitgebreide rij-impressie, deal?

Tags from the story
,
0 replies on “Jaguar F-type lancering,”