Jaguar XF Sportbrake,

Jaguar scoorde altijd vrij hoog op mijn lijstje van hele vette merken. Sinds de x-type er echter in een stationwagen uitvoering kwam en de lichtschakelaars van een Ford Mondeo afkwamen heeft die liefde wel een fikse deuk opgelopen. En ook vandaag ben ik weer een beetje teleurgesteld. Ze nemen weer een station in productie.

Ze weten het zelf bij Jaguar ook, ze begrijpen wel dat de trouwe liefhebbers met een bloedend hart achterblijven. Ze hebben echter weinig andere opties. Voor je het weet stapt je laatste trouwe klant over naar een SUV merk, want de Labrador moet toch ergens in vervoerd worden. Om de campagne foto’s van de nieuwe station op te leuken, zijn ze met een concept gekomen welke direct in productie genomen mag worden. Vergeet die station, die boot die erbij ontworpen is wil je hebben. En als je daarvoor dan zo’n auto moet produceren, het is jullie vergeven. Bouw die boot nu ook maar meteen.

Sparen voor de boot kan je achterwege laten, Jaguar is helaas niet voornemens dit juweeltje wel te produceren.

 

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.