Nàdar van Pavèz,

We hebben weer een scoop, en dit keer weer eens iets anders! Van Hollandse bodem, en dus weer een hoofdstuk toe te voegen aan de Glorie die wij altijd opsporen en met jullie delen. En nog eens honderd procent puur natuurlijk; we hebben het hier over een parfum. Niet zomaar een, maar eentje waar de Schotse roots nog vanaf druipen, wat meteen de naam Nàdar verklaart.

Nàdar is namelijk Schots voor ‘karakter’ en dat straalt deze biologische parfum ook echt uit. De kristallen parfumfles zal niet misstaan tussen de toppers als Aqua Di Parma, Penhaligons en Hermes. maar het is natuurlijk de geur die het hem doet. Biologisch, horen we je denken, maar was het niet zo dat er vroeger alleen maar biologische geuren bestonden? Voor de tijd van de kunstmatige ingrediënten, toen natuurlijke geurmakers als eikenmos en bergamot gebruikt werden om de neus voor te bereiden op de geur van exotische houtsoorten die de basis vormden van een parfum uit die tijd.

En dat is precies wat Nàdar van Pavèz doet; terug naar die tijd, en terug naar Schotland om precies te zijn. Terug naar de mannelijke strijders, het ruige en verraderlijke landschap van de Hooglanden, en de regenachtige dagen. Samen met dé neus uit Schotland, meneer Fredo Petit, ook wel bekend als de ‘Natural Nose’ is deze mannengeur opgebouwd uit een bijzonder rijtje ingredienten. En ook daar maakt Pavez geen geheim van, de complete opbouw van de hoofdnoten tot de basisnoten staan vermeld op de website.

Toch moet je nog altijd de geur zelf ervaren, dat is iets wat internet nooit in gaat halen. En dat maken wij dit keer iets gemakkelijker voor je. Het enige wat je hoeft te doen is de website van Pavèz te bezoeken en een fles Nàdar te bestellen.

Verzend is gratis en met gebruik van kortingscode OurBubble pak je ook nog 5 euro korting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.