Nike Blazer Vintage Blue,

Mijn laatste aankoop van Nike was de Pre Montreal in een fantastische rode kleur, gevonden bij de vrienden van CrookedTongues. Ik dacht dat dit mijn ultieme Nike Classic zou zijn. Tot dat ik onderstaande schoentje vond. Gevonden bij een shop waar je eigenlijk geen Classic Nikes verwacht.

De Bijenkorf is druk bezig om hun imago naar een ander level te trekken. En die Nike lijn past prima bij de nieuwe doelgroep die ze ook proberen aan te spreken. Check in Amsterdam voor de gein die Levi’s shop in shop eens. Dan snap je meteen waarom ze ook deze gruwelijke Nike Blazers op voorraad hebben.

Zoals gezegd, op voorraad bij de Bijenkorf.

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.